dinsdag 18 juni 2013

Summertips!

Hey allemaal!


Pff.. wat is het warm. Het is natuurlijk beter dan de verschrikkelijke winter die we achter de rug hebben, maar als het heel warm is kan dat ook heel vervelend zijn. Vandaag is het hier 28 graden, maar morgen wordt het nog warmer.. Zelf heb ik een soort 'routine' van dingen die ik doe, als het zo warm is. Hier komen mijn tips voor jullie, om de warme dagen goed door te komen!


1. Gebruik een zonnebrandcrème, voordat je naar school gaat. Als je van jezelf weet dat je snel verbrand, gebruik dan factor 50. Als je wat minder snel verbrand is een lagere factor ook prima te gebruiken. Houd dit dagelijks goed bij, want verbranden is ontzettend vervelend!


2. Ijs, ijs, ijs! Waterijsjes zijn helemaal niet zo ongezond, dus een paar ijsjes per dag eten is helemaal niet ongezond. Magnums en cornetto's kan je beter niet dagelijks eten.


3. Gooi je dekens weg! Anders kom je de nacht echt niet door. Je kan bijvoorbeeld een dekenhoes, zonder deken doen. Dat is al een stuk minder warm!


4. Een glas ijswater is heerlijk verfrissend, ook voor als je bijna naar bed gaat.


5. Zet je ventilator aan! Of als je die niet hebt: gebruik een koud washandje!


6. Houd je ramen dicht, dit heeft geen zin. Buiten is het namelijk warmer dan binnen!


7. Doe zo min mogelijk inspanningen waar je het warm van krijgt.


8. Korte broeken time! Zit je in geldnood en heb je geen korte broeken meer? Geen zorgen! Je kan van een lange broek ook een superleuke short  maken. Deze pimpen met studs, spikes of misschien bleken is natuurlijk superleuk!


9. Hou een watergevecht of zet je zwembadje op voor verkoeling!


10. Geniet  van het lekkere weer! Voordat je het weet, is het al weer ijskoud!

Liefs, BeautyWithUs.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten