vrijdag 21 juni 2013

10 nageltips

Hey allemaal!


Vandaag heb ik weer 10 nageltips voor jullie! Laat in de comments achter, vinden jullie dit leuk om wekelijks als artikel te lezen?


1. Kijk uit met je nagellakremover. Nagellakremovers met aceton, drogen je nagel ontzettend uit. Als het even kan, gebruik er dan een zonder. Dit is zoveel beter voor je nagels!


2. Niet alleen je nagels moeten er goed uit zien: wil je echt mooie nagels, verzorg je nagelriemen dan ook. Aangevreten wondjes naast prachtige nagels is natuurlijk geen gezicht. Gebruik wekelijks een nagelriemolie of crème. Duw ze ook met een bokkepootje regelmatig terug. Na een tijdje krijg je mooie, roze nagelriemen.


3. Een voeten en/of handenbadje is ook niet verkeerd om af en toe te nemen! Vul een kom met lauw water en voeg hier enkele druppels olie aan toe.


4. Een tip voor als je wat ouder bent en (thuis) schoonmaakt. Trek handschoenen aan! De meeste schoonmaakmiddels, bevatten veel chemische stoffen, die ontzettend veel vocht uit je nagels trekken.


5. Pas je nagels aan aan het weer! In de zomer zijn neonkleurtjes dé trend, in de herfst en winter juist wat rustige, donkere kleurtjes. Er zijn ook nageltrends, periode's waarbij bepaalde kleuren helemaal hip zijn. Zo is het nu bijvoorbeeld mintgroen.


6. Citroensap maakt je nagels heel schoon en wit! Giet hiervan wat op een watje en breng dit voorzichtig aan over je 'naked' nails.


7. Ook als je in de tuin werkt, kun je beter handschoenen aan doen. Buiten het feit dat het je handen erg vies maakt, zitten in aarde veel schimmels en gisten die onder je nagel voor schade kunnen zorgen.


8. Zijn je 'tips' (witte randje op het uiteinde van je nagels) vies? Maak dit dan schoon met een nagelborsteltje en water.


9. Gebruik nooit een ijzeren vijl, maar een papiervijl.


10. Zit er een scheurtje in je nagel? Behandel dit dan goed. Hoe? Hier komt nog wel een apart artikel over!


Liefs, BeautyWithUs

Geen opmerkingen:

Een reactie posten