woensdag 10 juli 2013

Welke kleur oogschaduw past bij je kleur ogen?



Je ogen.. Het zijn de blikvangers in je gezicht. Met make-up kan je ze extra laten stralen. Maak ze voor een normale dag niet te fel op, dan wordt er alleen nog maar op de make-up óp je ogen gelet en niet meer op je ogen zelf. Voor een feestje is dit natuurlijk wel heel leuk, of voor een speciale gelegenheid.



















Het is zo, dat alles wat je een lichte kleur geeft, accentueert. Dat betekent dat het naar voren komt, beetje extra opvalt. Alles wat je een donkere kleur geeft, valt weg. Dat noem je ook wel corrigeren.
Welke kleuren oogschaduw staan bij welke oogkleuren mooi? Ja, daar zitten verschillen in. Bij deze kleur past de ene kleur goed en de ander juist helemaal niet.
Blauwe ogen;
Bij blauwe ogen staan aardetinten, roze, bruin, zalmroze, grijs, auberginegroen, mosgroen, lichtgroen, paaren blauwe kleuren die lichter of juist donkerder zijn dan de oogkleur.



Groene ogen; Auberginegroen, paars, bruin, grijs, sommige tinten blauw en groene kleuren die lichter of juist donkerder zijn dan de oogkleur.




Bruine ogen;

Grijs, roze, zalmroze, groen, blauw, bruin. Alle lichte tinten komen mooi uit op bruine ogen.

Ik hoop dat jullie wat aan de tips hebben! Liefs, BeautyWithUs ♥

4 opmerkingen:

  1. Anoniem7/10/2013

    staat er ook nog iets in over grijse ogen???

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nee, ik heb niks kunnen vinden over grijze ogen. Ik denk dat je hierbij gewoon een beetje tussen de kleuren in moet kijken, tussen groen en blauw. Maar je moet natuurlijk gewoon dragen welke kleuren jij mooi vind!

      Verwijderen
    2. Anoniem7/11/2013

      oke dankje

      Verwijderen