donderdag 4 juli 2013

Aanbiedingen bij de Blokker, Douglas en Kruidvat

Hee!


Wij krijgen thuis elke week allerlei folders binnen van de aanbiedingen van winkels. Ook een dik pakket met van alles! De vorige keer toen de andere blogster een artikel hierover maakte was dit erg geliefd. Dus leek het me leuk om dit nog een keer te doen. In veel winkels is nu sale. Geen gewone sale, maar echt sale waarvan je denkt: Wow! Daar moet ik iets kopen! Ik heb voor jullie de leukste aanbiedingen uitgezocht, dus lees lekker verder!



Blokker: Houd je veel van theedrinken? Goed nieuws. Op de meeste mokken bij Blokker is nu de actie, 2+1 gratis. Ze hebben altijd hele leuke bekers bij blokker!
In de zomer houden de meeste mensen wel van een lekker frisse duik. Naar het zwembad gaan kost tijd en geld en het is er meestal druk. Natuurlijk kun je ook een zwembadje in je tuin op zetten, bij Blokker hebben ze er een van 305 cm lang en 183 cm breed, redelijk groot dus. Deze is nu afgeprijsd naar 29,95! Kijk je ouders maar lief aan, haha!
Ook de ventilators zijn met het warme weer ideaal. De staande ventilator is nu 19,99 en voor de tafelventilator betaal je nu maar 14,99.
Douglas: Parfums, je kan ze niet genoeg hebben. Bij Douglas is nu fikse korting op de dure parfums! Bijvoorbeeld voor een Calvin Klein luchtje, die afgeprijsd is van 72,00 naar 24,95. Wow..
Ook hebben ze een actie op alle Bourjois producten, 1+1 gratis!
Bij aankoop van 2 Anny lakjes, krijg je een Leco tenenspreider cadeau.
Kruidvat: Kruidvat zit in bijna elke stad wel. Alle L'oréal Paris mascara's zijn nu afgeprijsd naar 10,00. Ook voor de nagellakjes loopt nu een actie: 3 stuks voor 10,00, terwijl ze normaal gesproken 6,00 per stuk kosten!

Dat was het dan weer. Natuurlijk zijn er nog meer acties, maar ik heb de leukste en grootste kortingen eruit gepakt. Iedereen is anders, dus het is echt niet zo dat deze aanbiedingen voor iedereen leuk zijn. Maar toch hoop ik dat er voor iedereen wel iets tussenzit!
Liefs, BeautyWithUsx ♥

2 opmerkingen: