zondag 23 februari 2014

cadeau's. ~ #bloggerweek 7



Cadeau's, een dilemma. Hoe ouder iemand wordt, hoe lastiger het vaak is om iets te verzinnen. Is diegene een beetje een meisje-meisje? Dan is make-up of nagellak natuurlijk altijd goed, maar wat dan?! Hoe weet je of ze het niet al heeft.. Met dit probleem heb ik een tijdje geleden ook gezeten, maar ik ben sinds een paar maanden tot de oplossing gekomen: cadeaupakketten.



Cadeaupakketten zijn heel leuk om te geven en te maken. Dit is het handigst om met 2 personen te geven, zo heb je meer budget. Voor 15 euro kan je al een leuk pakket maken.  Profiteer vooral van aanbiedingen, en koop niet te grote cadeau's, die duur kosten. Zo heb je minder budget over, en bovendien past het niet eens meer in de mand.

Natuurlijk moet je een mand kopen, of een doos, waar je alles in kan doen. Je kan in de doos allerlei lievelingsproducten van de persoon in doen, zoals chocolade, zeepjes, geurkaarsen, nagellak, oogschaduw, enzovoort. Zowel voor een meisje-meisje als een wat stoerder type is dit een ideaal cadeau. Het ziet er bovendien ook nog eens superleuk uit, zo'n gevulde mand.

Verpak het leuk, doe er een strikje omheen en leg alles mooi neer. Je moet er geen inpakpapier omheen doen, dan ziet het er meteen een stuk minder leuk uit. Doorzichtig folie is ideaal: je ziet niet alles, maar wel al een aantal producten.

Houdt iemand niet van make-up kan je er ook andere dingen in doen, zoals thee of koffie pakketten of een pakket met allerlei soorten eten en drinken. Je kan natuurlijk ook een gevarieerd pakket maken.




Liefs, BeautyWithUs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten