vrijdag 21 februari 2014

10 beautytips ~ #bloggerweek 5

Vandaag heb ik 10 beautytips voor jullie, over van alles en nog wat. Maar het gaat natuurlijk wel allemaal over beauty! :) Ik hoop dat jullie er iets aan hebben!



1. Eyeliner aanbrengen is soms best wel lastig. Zorg er daarom altijd voor dat je een wattenstaafje met wat make-up remover bij je hebt, zo kan je foutjes makkelijk en snel corrigeren. Ik doe dit zelf ook altijd, en het helpt je het perfecte lijntje te creeëren. Het enige nadeel is dat je als je oogschaduw aan hebt gebracht, je dat een beetje verpest.. Goed oefenen dus voordat je met oogschaduw én eyeliner aan de slag gaat!

2. Zie je er moe uit? Niet alleen een concealer vermindert je wallen, maar je hebt ook een soort witte oogpotloodjes. Catrice heeft er bijvoorbeeld een, de made to stay highlighterpen. Als je dit op je waterlijn aanbrengt, lijken je ogen groter. Nou moet ik zeggen dat ik ze niet veel groter vindt lijken, maar je krijgt wel een frissere uitstraling, het laat je ogen wel minder omlaag 'zakken' als je moe bent. Dus je ziet er minder moe uit. :)

3. Je wenkbrauwen, zonder dat je het weet bepaalt het je uitstraling. Epileren maakt je gezicht meer open, je krijgt hierdoor een vrolijke en verzorgde uitstraling. Dit is natuurlijk wel belangrijk, epileer daarom altijd voorzichtig. Als je te veel weghaalt, groeien de haartjes niet meer aan! En bovendien, krijg je dan een hele andere uitstraling dan je wilt!

4. Breng een concealer aan die wat lichter is dan je huidskleur, onder je ogen. Dit geeft een frissere uitstraling! Op je onzuiverheden moet je natuurlijk gewoon je eigen huidskleur kiezen.

5. Bij het aanbrengen van foundation kun je beter geen stippen op je gezicht zetten. De meeste foundations drogen snel, waardoor een vlekje ontstaat dat niet makkelijk weg te halen is. Het beste kun je wat foundation op de rug van je hand doen, en het hier van af halen met een kwast.

6. Als je wat foundation en poeder op je lippen smeert voor het aanbrengen van lipstick, fixeert de lipstick beter op je lippen.

7. Pas op met parelmoerkleurige make-up bij een donkere huid. Dit gaat erg glimmen, en dat ziet er natuurlijk dus niet zo naturel uit, en erbij lopen als een barbie wil je natuurlijk niet.

8. Gebruik geen felle lipstick als je al zwaar opgemaakte ogen hebt. Die combinatie is niet mooi. Kies of voor subtiele ogen en zwaar opgemaakte lippen, of andersom. Maar nooit allebei!

9. Een te donkere liplijn is niet mooi. Laat het altijd overvloeien en gebruik een tint die net iets donkerder is dan je lipstick.

10. Je huid is zo natuurlijk mogelijk het mooist, maar toch wil je je rode plekjes en onzuiverheden 'weghalen'. Het beste is natuurlijk om onzuiverheden met rust te laten, maar mocht je dat toch niet willen: Vermijd dikke lagen foundation. Je foundation wordt dan veel sneller cakey en het ziet er niet natuurlijk uit.

Liefs, BeautyWithUs.

2 opmerkingen:

  1. Anoniem2/22/2014

    je zegt vaak natuurlijk :#

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, weet ik, een beetje m'n stopwoordje geworden..
    Ik zal er op letten! Bedankt voor de tip ;)

    BeantwoordenVerwijderen