woensdag 11 december 2013

''event''

Hey!

Een aantal weken ben ik naar een soort 'event' geweest. Ik weet niet echt goed hoe ik het moet noemen, maar het was wel superleuk! Lees je mee?




Er werd een avond bij mijn kapper georganiseerd. Je kon hier je haar laten doen, bijvoorbeeld op allerlei supervette manieren laten invlechten. Ook was er de mogelijkheid om kennis te maken met gellakken, of je nagels te laten doen door een nagelspecialiste. Verder kon je sieraden en andere accesoires mee en dat alles natuurlijk onder het genot van een drankje.

Ik heb mijn haar daar laten invlechten. Helaas heb ik hier geen foto's van.. Natuurlijk heb ik mijn nagels laten doen. Ik vond het erg leuk om kennis te maken met gellakken. Nog steeds twijfel ik of ik een UV lamp en alles zou gaan kopen en ook met gellak aan de slag ga.. Ik weet het nog steeds niet.

Op het einde kregen we een supertoffe goodiebag mee! Er zaten een haarborstel en geurstokjes van L'óreal Paris in, en de shampoo en het haarmasker van de Mythic Oil lijn, ook van L'óreal Ten slotte nog een handdoek die je om je haar kan doen als je gedoucht hebt. Een echte L'óreal goodiebag dus, haha!

Ook heb ik zelf nog wat gekocht daar, daar was namelijk ook de mogelijkheid voor.Ik heb een Tangle Teezer gekocht in een neon-roze kleur. Dit is een borstel die het statisch worden van je haar tegengaat, en je haar laat glanzen. Het doet me een beetje denken aan een dierenkam, maar het borstelt erg fijn. De Tangle Teezer kostte 15,95. Het tweede, en ook gelijk laatste product dat ik heb gekocht is de haarolie van de Mythic oil lijn van L'óreal Paris. Deze ruikt erg lekker, een beetje naar kokos met een vleugje zoetigheid. De haarolie is bedoeld om je haar extra te laten glanzen, maar niet op een manier dat het vet wordt. Ik moet nog een beetje uittesten hoe ik dit product ga gebruiken, want daar ben ik nog niet helemaal achter. De olie kostte 23,90.


Dit was het dan! Ik weet dat het een beetje een kort artikel is, sorry.. Maar ik wou toch graag wat online hebben staan. Ik hoop dat jullie het leuk vonden!

Liefs,
Beautywithusx.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten