woensdag 16 oktober 2013

5 tips om je haar sneller te laten groeien!

Heey iedereen!
Heb jij (laatst) je haar geknipt, maar wil je toch liever weer die lange lokken terug? In dit artikel staan simpele tips waardoor je haar sneller gaat groeien. Benieuwd naar welke tips? Lees gauw verder !


Tip 1: Kammen                                                                                                                                                                               

Kammen stimuleert de haarzakjes en daardoor gaat je haar sneller groeien. Natuurlijk heeft het geen nut om de hele dag door je haren te blijven kammen. Twee keer per dag is voldoende!


Tip 2: Drink water!

Water is niet alleen goed voor je lichaam, maar ook voor je haar. Water is nodig voor de opbouw van het haar. Maar drink natuurlijk niet te veel water, want dit is ook niet goed voor je.


Tip 3: Ga beschadiging tegen!                                                                                                                                                          

Jammer genoeg is het niet goed voor je haren om elke dag gebruik te maken van bijvoorbeeld een krul- of stijltang. Het droogt je haar uit waardoor het beschadigt. Je haar groeit sneller als het gezonder is omdat het dan zichzelf niet hoeft te herstellen. Stijl of krul je haar dus maar af en toe om je haren de tijd te geven om te herstellen. Gebruik een hittebestendige olie voor je je haren voordat je het blootstelt aan extreme hitte. Dit beschermt het haar voor een groot deel tegen de hitte en zorgt dat het er glanzend uit blijft zien. 

Tip 4: Ei op je hoofd

Het klinkt heel vies, maar het werkt erg goed: eieren in je haar. Het eiwit zorgt ervoor dat je haar belangrijke vitaminen krijgt en het maakt je haren sterker. Verdeel het eiwit van een ei over je haar, laat het een tijdje intrekken en spoel het goed uit.


Tip 5: Voed je haar


Ook je haar moet gevoed worden. Naast een goede shampoo voor jouw haartype kun je het beste na elke wasbeurt een conditioner gebruiken. Een conditioner voedt je haar, maar maakt het niet te zwaar. Eén keer per week een voedende masker gebruiken geeft je haar een enorme oppepper! :)

Dit waren de tips, ik hoop dat jullie er wat aan hebben! 
Liefs, BeautyWithUsx ♥

1 opmerking: